محل تبلیغات شما
بر اساس تبصره 1 قانون ثبت علایم تجارتی و اختراعات مصوب اول تیرماه 1310 ،ثبت علائم تجاری در ایران اختیاری است ، مگر در مواردی که دولت آن را اجباری نماید. لذا، ثبت علامت تجاری مطابق آئین نامه ی آن اجباری نیست.یعنی اگر کسی علامت برای کالای خود انتخاب کرد و استعمال نمود و آن را به ثبت نرسانید قانون وی را اام نمی کند.ولی ماده ی 2 اضافه می کند:"حق استعمال انحصاری علامت تجاری فقط برای کسی شناخته خواهد شد که علامت خود را به ثبت رسانیده باشد".

لذا، برای اینکه محصولات تجاری و صنعتی کارخانجات مشابه از یکدیگر تمیز داده شوند ناچار باید علامت ، مارک ، آرم ، نشانه و نام خاص خود را داشته باشند تا موجبات تفاوت آن ها با کالاهای مشابه در بازار برای مشتری و مصرف کننده محرز و مشخص گردد.به طوریکه ، اگر بنا شود که اشخاص دیگری اجناس تقلیدی که خصوصیات جنس اصلی را نداشته باشد به مشتریان بدهند اعتماد و اطمینان اشخاص از آن جنس سلب شده نه تنها سازندگان آن زیان می بینند بلکه مصرف کنندگان نیز فریب خورده و اشخاص شیاد و استفاده جو از شهرت علامتی سوء استفاده کرده و جنس بد را به جای جنس خوب تحویل می دهند.
این موضوع مخصوصاَ درباره مواد دارویی و خوراکی و لوازم آرایش که با سلامتی و بهداشت جامعه ارتباط دارد فوق العاده خطرناک می باشد . بدین جهت قانونگذار ، ثبت برخی علائم تجاری را اجباری نموده است . در این مطلب برآنیم تا به بررسی این علائم بپردازیم . خاطر نشان می شویم در صورت نیاز به هر گونه مشاوره در این رابطه ، می توانید با مشاوران مجرب ما در ثبت شرکت فکر برتر تماس حاصل فرمایید.
طبق مصوبه اردیبهشت ماه 1328 هیات وزیران ثبت علامات مربوط به اجناس دارویی و طبی و مواد غذایی به شرح ذیل اجباری است :
1-داروهای اختصاصی مورد استعمال طبی یا بیطاری ( دام پزشکی ) که با نسخه پزشک یا بدون آن مصرف می شود.
2-مواد غذایی که در لفاف و یا ظروف و به اسم مشخصی باشند مانند کنسرو مواد غذایی ، آردهای مخصوص ، چای های مختلف ، کاکائو ، شکلات ، آبنبات ، پنیر ، شیر ، مربا ، ترشی ، کره و روغن های مختلف و غیره
3- آب های معدنی یا گازدار ، شربت ، آب های میوه و انواع نوشابه ها که در تحت اسم و ظروف مشخص به معرض فروش گذارده می شود.
4- لوازم آرایش ووجاهت که برای استعمال مستقیم بر روی بدن انسان بکار می رود ، مانند صابون ، خمیر ، پودر ، محلول عطریات ، ادکلن و غیره
اجناس بالا اعم از آنکه در داخله ایران ساخته یا در خارجه ساخته و وارد کشور شود و در بازار تحت اسم مشخصی که بر روی برچسب آن زده می شود به معرض فروش قرار گیرد باید دارای علامت صنعتی یا تجاری به ثبت رسیده بوده و در روی برچسب نکات ذیل تصریح شود :
الف- اسم تجاری و نشانی سازنده جنس با قید کشور مبدا
ب- شماره ثبت در ایران
ج- شماره و تاریخ اجازه وزارت بهداری در مورد ساخت یا توزیع آن در ایران 

تعریف انحلال شرکت

تغییرات شرکتها و موسسات و انواع آن

هوشمندانه کار کنید، نه سرسختانه

، ,ثبت ,تجاری ,علامت ,اجباری ,جنس ,را به ,به ثبت ,می شود ,مواد غذایی ,علائم تجاری

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

speedyingameny metercsourfe sunovicin دختر خوشحال FirsT lOvE alpotave Susana's life Charles's style fastrolmusi خبری